Restaurant nabij Hoenderloo

Ben jij op zoek naar een restaurant in de buurt van Hoenderloo? Maak dan kennis met Stuvy Inn. Hier kun je terecht voor een drankje, lunch of culinair diner. Daarnaast kun je bij ons meer dan alleen eten. Geniet ook van een feestzaal, dansvloer en cocktailbar. Zin om te borrelen of uit eten te gaan in de buurt van Hoenderloo? Maak een reservering of kom gewoon eens binnenlopen!

Dinerkaart Lunchkaart

Heerlijk eten in de buurt van Hoenderloo

Bij Stuvy Inn ben je aan het juiste adres voor overheerlijk eten en een culinaire ervaring. Onze uitgebreide menukaart biedt een ruime keuze aan lekkere maar vooral toegankelijke gerechten. Of je nu houdt van klassieke favorieten zoals een heerlijke uitsmijter of boerenschnitzel, of van nieuwe seizoensgebonden smaken, je vindt het bij ons in de keuken. Ons team staat voor je klaar voor lunch of uit eten in de omgeving van Hoenderloo.

Als het zonnetje schijnt geniet je bij ons van een groot buitenterras waar je kunt genieten van een drankje of je maaltijd met een prachtig uitzicht. Is het wat kouder? Zoek dan een lekker plekje aan de bar of in ons intieme restaurant. Bij Stuvy Inn staat gastvrijheid voorop, dus doe vooral of je thuis bent. Heb je na het eten nog zin in een drankje? Blijf dan vooral hangen wanneer ons restaurant in de avond transformeert naar een gezellig café.

Reserveer direct

Esmee den Hartogh
Esmee den Hartogh
30 Oktober 2023
Simon Den Hartogh
Simon Den Hartogh
28 Oktober 2023
Lynn Mellink
Lynn Mellink
28 Oktober 2023
Isa m
Isa m
28 Oktober 2023
Demi Brands
Demi Brands
28 Oktober 2023
jisca bomhof
jisca bomhof
28 Oktober 2023
Yorick ten Broek
Yorick ten Broek
28 Oktober 2023
Dennis de wit
Dennis de wit
28 Oktober 2023
Joyce Van het loo
Joyce Van het loo
28 Oktober 2023
Goeie
Wilma Schuring
Wilma Schuring
21 Oktober 2023

 

Speciale arrangementen

Naast lunch of uit eten in de buurt van Hoenderloo, kun je ook bij ons terecht voor het houden van feesten of recepties in onze multifunctionele zaal. Deze zaal is af te huren voor een gezellig feestje met eigen bediening, inclusief drank en snacks. Daarnaast bieden wij als Horeca in de buurt van Hoenderloo ook andere arrangementen aan zoals high wines of high beers bestaande uit passende seizoensgebonden hapjes en drankjes. Of je nu een groot feest op de dansvloer wilt organiseren of een intiem diner in ons restaurant, wij zorgen voor een optimale ervaring. Bekijk onze arrangementen en neem contact met ons op.

Arrangementen

De perfecte locatie

Stuvy Inn bevindt zich in de omgeving van Hoenderloo, een prachtige groene omgeving. Omringd door prachtige landschappen en pittoreske dorpen, is het de perfecte plek voor een ontspannende lunch. Ons restaurant ligt op steenworp afstand van verschillende prachtige fiets- en wandelroutes in het hart van de Veluwe. Je kunt gemakkelijk een overheerlijk diner of lunch combineren met al het moois wat de omgeving Hoenderloo te bieden heeft, zoals een bezoekje aan Het Nationale Park De Hoge Veluwe.

Meer dan alleen eten

Heb je iets te vieren? Ook dan kun je terecht bij ons restaurant nabij Hoenderloo. Wij beschikken over een multifunctionele zaal met onder andere een cocktailbar, dansvloer en een podium. Deze is daardoor ideaal voor bedrijfsborrels, (familie)feestjes of zelfs bruiloften. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op en wij bespreken graag wat de mogelijkheden zijn en verzorgen een feest gebaseerd op uw wensen en aantal gasten.

Ontdek wat ons restaurant allemaal te bieden heeft. Niet alleen voor omgeving Hoenderloo is Stuv Inn de perfecte locatie voor een borrel, lunch, diner of feest. Ook voor mensen uit de omgeving van Dieren, Loenen en Brummen, is Stuvy Inn prima te bereiken.

Reserveer nu bij restaurant in de buurt van Hoenderloo

Zoek je een restaurant in de buurt van Hoenderloo? Dan heb je die nu gevonden. Reserveer een plekje bij Stuvy Inn of kom gewoon eens langs. Heb je nog vragen over onze menukaart of wat ons restaurant nog meer te bieden heeft? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder. Ook kun je ons bereiken door te bellen naar 0313-849837 of mailen naar info@stuyvinn.nl. Wanneer zien we jou langskomen?

0313 – 849 837 INFO@STUYVINN.NL

Vragen? Neem direct contact op