Restaurant nabij Brummen

Op zoek naar een restaurant nabij Brummen? Ontdek Stuyv Inn, de perfecte plek voor lunch, een drankje, diner en nog veel meer. In ons gezellige restaurant eet je de lekkerste gerechten en heb je een unieke culinaire ervaring. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor meer dan alleen eten of lunch in de omgeving van Brummen: we hebben ook onze zaal, met dansvloer en cocktailbar, die te huren is voor feesten en partijen. Borrelen of uit eten? Bekijk ons menu, maak een reservering of loop simpelweg bij ons naar binnen!

Dinerkaart Lunchkaart

Lunch, diner, borrel en nog veel meer

Zeg je Brummen, dan zeg je een prachtig dorp met een nog mooiere omgeving met de Veluwe op steenworp afstand en tal van prachtige wandel- en fietsgebieden om de hoek. Geen verrassing dus dat Brummen jaarlijks tal van natuurliefhebbers aantrekt. Ook voor hen is ons restaurant vlak bij Brummen perfect: niets lekkerder dan na een dag op de fiets of aan de wandel met een hapje en een drankje op het terras in Eerbeek zitten. Daarnaast zijn wij er ook voor alle anderen die graag lekker willen lunchen, dineren of borrelen in de omgeving van Brummen.

Reserveer direct

Esmee den Hartogh
Esmee den Hartogh
30 Oktober 2023
Simon Den Hartogh
Simon Den Hartogh
28 Oktober 2023
Lynn Mellink
Lynn Mellink
28 Oktober 2023
Isa m
Isa m
28 Oktober 2023
Demi Brands
Demi Brands
28 Oktober 2023
jisca bomhof
jisca bomhof
28 Oktober 2023
Yorick ten Broek
Yorick ten Broek
28 Oktober 2023
Dennis de wit
Dennis de wit
28 Oktober 2023
Joyce Van het loo
Joyce Van het loo
28 Oktober 2023
Goeie
Wilma Schuring
Wilma Schuring
21 Oktober 2023

Buiten of binnen uit eten nabij Brummen

Dankzij ons uitgebreide, gezellige terras kunnen wij ‘s zomers, in de lente en zelfs af en toe in de herfst hier tal van gasten ontvangen. Dit zijn naast mensen die van de lokale natuur genieten ook vaak mensen uit de omgeving van Brummen, Loenen en Eerbeek zelf. Wordt het wat kouder, dan hebben wij in ons restaurant in de buurt van Brummen zelf meer dan genoeg ruimte. Hier kun je een plekje aan de bar bemachtigen of, als je uit eten gaat, aan een van onze tafels. Ons restaurant is zo ontworpen dat het intiem maar niet druk voelt. Zo voel je je als gast thuis en ben je klaar voor een avontuur vol culinaire hoogstandjes. Onze chef kok en onze keuken zullen zorgen voor een leuke en gezellige ervaring.

 

Ontdek ons menu

Uit eten in de omgeving van Brummen? Reserveren doe je natuurlijk niet zonder het menu te hebben bekeken. Bij ons heb je keuze uit tal van verschillende lunches, diners, borrelplanken, desserts, bieren, wijnen en nog veel meer. Zo vind je op onze lunchkaart onder andere heerlijk soep en brood, uitsmijters en allerlei warme broodjes. Ideaal voor een geslaagde lunch dus! Ook qua diner is er volop keuze: varkenshaas, boerenschnitzel, runderburger, hertenbiefstuk, noem maar op. Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur.

Arrangementen voor uit eten vlak bij Brummen

Ook hebben we een aantal arrangementen die we kunnen aanbieden vanaf een bepaald aantal personen. Bij ons restaurant dichtbij Brummen kun je zowel genieten van een high beer als een high wine, uiteraard inclusief benodigde borrelhapjes. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de seizoenen om voor een optimale ervaring te zorgen voor elk seizoen.

Arrangementen

 

Restaurant nabij Brummen: ook voor feesten en partijen

Heb je wat speciaals te vieren? In tegenstelling tot veel andere horeca in de omgeving van Brummen kun je bij ons ook een zaaltje huren voor als je wat speciaals te vieren hebt. Onze multifunctionele zaal heeft onder andere een cocktailbar en podium en is daarmee ideaal voor bedrijfsborrels, feestjes en zelfs bruiloften. Neem contact met ons op en wij bespreken alle mogelijkheden en zorgen dat alles naar wens gemaakt wordt.

Reserveren bij restaurant in de buurt van Brummen?

Eten of lunch in de buurt van Brummen? Reserveer dan direct een tafel via onze website. Ook kun je altijd gewoon bij ons naar binnen lopen om lekker uitgebreid te dineren of om een drankje te doen. Bekijk onze openingstijden en de tijden wanneer onze keuken sluit. Benieuwd naar wat we allemaal serveren? Bekijk dan ons menu!

Heb je andere vragen over ons restaurant of lukt het reserveren niet? Neem gerust contact met ons op en wij zullen je verder helpen.

Onze locatie

We bevinden ons niet in Brummen zelf. In plaats daarvan zit ons restaurant in Eerbeek, waardoor wij, naast voor Brummen, ook hét restaurant voor Dieren en hét restaurant voor Hall zijn. Je vindt ons op zo’n 10 minuutjes rijden van Brummen, vlak bij het Fletcher hotel en andere horeca in de omgeving. Parkeren kan gewoon voor de deur. Met de fiets komen is ook een optie: in dat geval is het slechts 30 minuutjes fietsen.

0313 – 849 837 info@stuyvinn.nl

Vragen? Neem direct contact op