HIGH BEER

Bier is een heerlijk drankje die vér voor andere alcoholische versnaperingen geschonken werd. Van een mooie goudgele pilsener en een heerlijke bruinzoete dubbel tot een bitterfijne IPA met lichte Citrus tonen, bier weet je altijd weer te verrassen met een nieuwe smaaksensatie.

Elke biersoort en elke brouwerij heeft zo zijn eigen persoonlijkheid en onderscheidend vermogen. Dit maakt het serveren van bier tot een prachtige aangelegenheid en een speciale ervaring voor de bierliefhebber.

Om deze ervaring te delen en het feit dat wij zelf ook heel enthousiast worden van de vele soorten (speciaal)bieren, willen wij de mogelijkheid bieden om ons assortiment te proeven in de vorm van een ‘High Beer’. Hierbij maak je keuze uit een mooie selectie van ons aanbod aan fijne smaakvolle bieren om een smaaksensatie te ervaren die je al in tijden niet meer hebt mogen beleven.

Om de smaakpapillen te prikkelen/neutraliseren en een goede bodem te creëren wordt er een mooi aanbod aan lekkernijen geserveerd tijdens het proeven van de verschillende biersoorten. Zo kun je bij het Stuyv Inn onbezorgd genieten van een heerlijke proeverij.

Prijzen:

€ 37.50 p.p. 
– 4 speciaal bieren