Bij Stuyv Inn draait alles om gastvrijheid en kwaliteit. Ons vernieuwde en moderne restaurant is de ideale plek om te genieten van een heerlijk diner of een gezellige lunch. Het is een plek waar je je meteen thuis voelt, omringd door de prachtige natuur van Eerbeek, met de Veluwe en de grootste waterval van Nederland in de buurt.

Bedrijfsevenement

Een zakelijke bijeenkomst, lezing of workshop, gecombineerd met lekker eten? Dat kan bij de Stuyv Inn. Onze zaal is van alle gemakken voorzien om uw zakelijk evenement tot een succes te maken, eventueel in combinatie met een lunch en/of diner.

Bruiloft

Bruiloftfeest in de Stuyv Inn? Yes I Do! Onze locatie is perfect voor bruiloften in alle soorten en maten. Je zegt ja in een kleine intieme setting, een receptie voor je hele vrienden- en familiekring of gewoon een fantastisch huwelijksfeest. Bij ons is het allemaal mogelijk.

PRIVEFEEST

Heeft u iets te vieren of vind u het gewoon tijd voor een ouderwets feestje? Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos en biedt elk onderdeel van de Stuyv Inn een andere setting en sfeer. Zo is er altijd een locatie die past bij wat jij wil organiseren. Van proosten in de intieme setting van ons restaurant tot het geven van een spectaculair feest bij de Stuyv Inn.