Restaurant in de buurt van Dieren

Restaurant in de buurt van Dieren gezocht voor een lunch, borrel of een diner? We kunnen ons voorstellen dat je op zoek bent naar een restaurant waar lekker eten centraal staat, waar je samen kan komen met vrienden voor een drankje of waar je lekker kan genieten van het weer op een terras. Kom gerust eens langs bij Stuyv Inn. Restaurant de Stuyv Inn ligt in de omgeving van Dieren, in het naastgelegen dorpje Eerbeek om precies te zijn. Ons gastvrije medewerkers doen er alles aan om voor een onvergetelijke tijd te zorgen. Kom spontaan langs, reserveer een tafel of neem contact op voor meer informatie. Wanneer zien we jou in ons restaurant in Dieren?

Je kan er terecht voor een heerlijk diner of lunch met smaakvolle gerechten. Een lekkere uitsmijter bij de lunch of een lekker mals stukje vlees tijdens het diner. Wanneer het lekker weer is kan je bij ons ook terecht op het terras voor wat drinken en snacks.

Dinerkaart Lunchkaart

Gezellig restaurant nabij Dieren

De omgeving van Dieren is omgeven door prachtige natuur. Denk hierbij niet alleen aan de Veluwe, maar ook aan de grootste waterval van Nederland die je hier van dichtbij kunt bekijken. Ben je toevallig in de buurt van Dieren en wil je gezellig een kopje koffie doen met je gezelschap? Of ben je aan de wandel in de omgeving van Dieren en is het nu tijd om neer te strijken op een terras? Voor een kleine versnapering, een biertje, een kopje koffie met een vers stuk appeltaart of om heerlijk uit eten te gaan. Ons moderne restaurant in Eerbeek is de ideale plek om te genieten van de natuur, horeca en de culinaire hoogstandjes van de kaart.

Reserveer direct

Esmee den Hartogh
Esmee den Hartogh
30 Oktober 2023
Simon Den Hartogh
Simon Den Hartogh
28 Oktober 2023
Lynn Mellink
Lynn Mellink
28 Oktober 2023
Isa m
Isa m
28 Oktober 2023
Demi Brands
Demi Brands
28 Oktober 2023
jisca bomhof
jisca bomhof
28 Oktober 2023
Yorick ten Broek
Yorick ten Broek
28 Oktober 2023
Dennis de wit
Dennis de wit
28 Oktober 2023
Joyce Van het loo
Joyce Van het loo
28 Oktober 2023
Goeie
Wilma Schuring
Wilma Schuring
21 Oktober 2023

 

Opgericht door twee enthousiaste Eerbekenaren

Restaurant de Stuyv Inn heeft zijn deuren sinds 2021 geopend. Het restaurant is opgericht door twe vrienden. De één heeft als droom zijn eigen horecazaak te hebben en de ander wilde ervoor zorgen dat het dorp leefbaar bleef voor huidige en toekomstige generaties. Met dit in het achterhoofd ontstond er een restaurant/bar waar gezelligheid en sfeer te vinden is en je samen kan komen met vrienden en familie om bij te praten tijdens een borrel of om nieuwe mensen te ontmoeten. Ons restaurant gelegen in de omgeving van Hall is gemakkelijk te bereiken via de hoofdweg van Eerbeek.

Speciale arrangementen

Naast voor diner en lunch kan je bij ons restaurant nabij Dieren ook terecht voor het houden van feesten of recepties. Zo kan je ervoor kiezen om een zaal af te huren om een gezellig feestje in te houden. Jij en je gasten genieten van eigen bediening en het is inclusief drank, friet en snacks. Ook kan je ervoor kiezen om een high wine of een high beer te houden in ons restaurant. In dit geval zorgen wij voor een aantal verschillende drankjes met elk hun eigen unieke verhaal en een borrelplank. Voor welk arrangement kies jij?

Arrangementen

Reserveer een tafel of kom spontaan langs

Op zoek naar een restaurant in de buurt van Dieren? Heb je speciale wensen, heb je ergens een vraag over of wil je wat vieren? Neem contact met ons op en wij vertellen je de mogelijkheden. We zijn alle dagen van de week geopend. Wil je een tafel reserveren voor de lunch of diner? Dit kan gemakkelijk via de website, of door contact met ons op te nemen door te bellen of het contactformulier in te vullen. Wanneer ontmoeten we elkaar in ons restaurant in de omgeving van Eerbeek, Hall en Brummen?

0313 – 849 837 INFO@STUYVINN.NL

Vragen? Neem direct contact op