Restaurant Dieren

Restaurants in Eerbeek

Op zoek naar een restaurant Dieren of restaurants in de buurt van Dieren? Een restaurant waar lekker eten centraal staat, samen kan komen met vrienden voor een drankje of waar je lekker kan genieten van het weer op een terras. Kom dan eens langs bij de Stuyv Inn.

Restaurant de Stuyv Inn ligt in de omgeving van Dieren in het naast gelegen dorpje in Eerbeek Gelderland. Restaurant de Stuyv Inn ligt in het hart van Eerbeek aan de hoofdweg. Er naar toe navigeren is dus erg simpel!

Een van de beste restaurants in Dieren omgeving

Restaurant de Stuyv Inn heeft zijn deuren sinds 2021 geopend. Het restaurant is opgericht met z’n tweeën. De één heeft als droom zijn eigen horecazaak te hebben en de ander wilde ervoor zorgen dat het dorp leefbaar bleef voor huidige en toekomstige generaties.

Met dit in het achterhoofd ontstond er een restaurant/bar waar gezelligheid en sfeer te vinden is en je samen kan komen met vrienden en familie om bij te praten tijdens een borrel of om nieuwe mensen te ontmoeten.

Je kan er terecht voor een heerlijk diner of lunch met smaakvolle gerechten. Een lekkere uitsmijter bij de lunch of een lekker mals stukje vlees tijdens het diner. Wanneer het lekker weer is kan je bij ons ook terecht op het terras voor wat drinken en snacks. Ons restaurant gelegen in de omgeving van Hall is gemakkelijk te bereiken via de hoofdweg van Eerbeek.

Smaakvolle gerechten van onze kaart

Een lekker hapje of drankje komen doen bij ons restaurant? Al onze gerechten worden met passie voor het vak gemaakt. Met een ruime keuze aan lekker eten zit er altijd wat lekkers tussen. Vooraf brood met kruidenboter of toch een soepje? Bij restaurant de Stuyv Inn kan het allemaal.

Zin om na het wandelen of fietsen even een borrel, koffie of een hapje te doen op ons terras? Of heb je zin om gezellig te dineren? Twijfel niet om een tafel te reserveren en kom langs!

Lekker uit eten in Eerbeek

Arrangementen van ons restaurant

Naast diner en lunch kan je bij ons restaurant ook terecht voor het houden van feesten of recepties. Zo kan je ervoor kiezen om een zaal af te huren om een gezellig feestje in te houden. Je krijgt eigen bediening en het is inclusief drank, friet en snacks.

Ook kan je kiezen om een high wine of een high beer te houden bij ons restaurant. In dit geval verzorgen wij een aantal verschillende drankjes met elk hun eigen unieke verhaal en een borrelplank.

Benieuwd hoe wij dit doen? Kom een plekje reserveren en bekijk het voor jezelf!

Speciale wensen?

Op zoek naar een restaurant Dieren of restaurants in de buurt van Dieren? Heb je speciale wensen, heb je ergens een vraag over of wil je wat vieren? Neem contact met ons op en wij vertellen je de mogelijkheden. Onze openingstijden zijn zondag tot en met donder 10:30 uur tot 00:00 uur en op vrijdag en zaterdag 10:30 uur tot 02:30 uur.

Wil je een tafel reserveren voor de lunch of diner? Dit kan gemakkelijk via de website of neem contact met ons op!

Restaurants in Eerbeek bezoeken