Restaurant nabij Loenen

Restaurant nabij Loenen bezoeken? De Stuyv Inn is een nieuw en modern restaurant die haar deuren in 2021 voor het eerst heeft geopend. In ons restaurant ben je gegarandeerd van gastvrijheid, kwaliteit en verleidelijke gerechten. Van lunch tot borrel en uitgebreid diner. Benieuwd naar ons restaurant en de culinaire hoogstandjes? Stuyv dan eens Inn bij de Stuyv Inn of neem contact op om te reserveren.

Dinerkaart Lunchkaart

Restaurant in de buurt van Loenen

Genieten van de mooie omgeving van Loenen en omstreken? Eerbeek, Dieren en Loenen zijn omringd door prachtige natuurgebieden. De Veluwe en de grootste waterval van Nederland vallen hieronder. Niet zo gek dus, dat deze omgeving erg populair is onder liefhebbers van de natuur. Heerlijk wandelen met de zon op je gezicht, terwijl je geniet van de natuur en de rust. Uiteraard kan je het bewonderen van de natuur in deze omgeving combineren met een hapje en een drankje bij ons restaurant in Eerbeek.

Reserveer direct

Esmee den Hartogh
Esmee den Hartogh
30 Oktober 2023
Simon Den Hartogh
Simon Den Hartogh
28 Oktober 2023
Lynn Mellink
Lynn Mellink
28 Oktober 2023
Isa m
Isa m
28 Oktober 2023
Demi Brands
Demi Brands
28 Oktober 2023
jisca bomhof
jisca bomhof
28 Oktober 2023
Yorick ten Broek
Yorick ten Broek
28 Oktober 2023
Dennis de wit
Dennis de wit
28 Oktober 2023
Joyce Van het loo
Joyce Van het loo
28 Oktober 2023
Goeie
Wilma Schuring
Wilma Schuring
21 Oktober 2023

In het restaurant of op het terras

Je kunt zowel in het restaurant als op het terras terecht voor een lunch, drankje, borrel of diner. Waar je van onze menukaart geniet, laten we helemaal aan onze gasten over. Zit het weer mee? Dan is ons gezellige terras de plek om te genieten van de rust en de prachtige natuur van de omgeving van Loenen. Uiteraard kun je ook binnen terecht. Aan de bar, of aan een van de gezellig ingerichte tafels. Om rustig wat te eten, bij te praten of nieuwe mensen te ontmoeten. Zolang jij je als gast maar thuis voelt en geniet van een reis vol smaakvolle verrassingen.

 

Met zorg samengestelde menukaart

Bij ons restaurant nabij Loenen geniet je van de lekkerste gerechten en maaltijden van goede kwaliteit. Alle gerechten worden met liefde en passie bereid. Ons menu staat vol met heerlijke gerechten die onze keuken voor je kunnen bereiden. Wil je heerlijk borrelen? Op onze menukaart vind je verrassende borrelhapjes die perfect passen bij de drankjes die we met veel plezier voor je maken. Wat vind je bijvoorbeeld van de nacho’s classic, met mozzarella, rode ui en tomatensalsa? Een perfect begin van de avond, als je het ons vraagt.

Als je na een wandeling in de natuur tijdens lunchtijd neerstrijkt in ons restaurant, laten we je graag kennismaken met onze heerlijke soepen, smaakvolle tosti’s en heerlijke broodjes. Wanneer het tijd is voor het diner, toveren we de uitgebreide dinerkaart op tafel. Deze is gevuld met allerlei culinaire hoogstandjes die je nog lang na zullen blijven. Uiteraard is onze bar sfeervolle bar geopend voor een heerlijk verfrissend drankje (of twee).

Speciale arrangementen

Naast het wandelen op de Veluwe of een bezoekje aan de grootste waterval van Nederland hebben wij ook een aantal arrangementen die onze gasten kunnen kiezen. Zo kunnen mensen bij ons bijvoorbeeld een high wine of een high beer doen. Ook bieden wij verschillende arrangementen aan voor als je een feest wilt geven.

Heb je iets speciaals te vieren en wil je dat in de omgeving Eerbeek, Loenen of Apeldoorn organiseren? Neem contact met ons op en wij verzorgen het geheel naar jouw wens. Benieuwd naar de prijs van een arrangement? Bekijk de arrangementen pagina voor meer informatie. Ook kan je op de arrangementen pagina meer informatie vinden over de desbetreffende arrangementen.

Arrangementen

Reserveer een plekje in ons restaurant vlakbij Loenen

Wil je zeker zijn van een tafel in ons restaurant in de omgeving van Loenen? Reserveren is simpel en snel! Klik op de knop rechtsonder op je scherm om direct te boeken. Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken. Bij goed weer heten we je graag welkom op ons gezellige terras. Kom proeven, kom genieten, kom beleven bij Stuyv Inn, dé culinaire hotspot van Eerbeek!

We zijn zeven dagen per week geopend, vanaf 10:30 uur, zowel in het restaurant als buiten op het terras. Voor meer informatie over onze openingstijden, kun je terecht op onze contactpagina. Heb je vragen of kun je iets niet vinden? Bel ons gerust. We staan paraat om je direct te assisteren.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en onze speciale avonden bij Stuyv Inn? Houd regelmatig onze website in de gaten voor updates.

0313 – 849 837 info@stuyvinn.nl

Vragen? Neem direct contact op