Restaurant Loenen

Restaurant Loenen

Ben je opzoek naar restaurants in Loenen of in de buurt van Loenen? Dan is de Stuyv Inn voor jou de juiste plek om heen te gaan. Heerlijk genieten van ons menu in de prachtige omgeving van Loenen en Eerbeek? De Stuyv Inn is een nieuw en modern restaurant die haar deuren in 2021 voor het eerst heeft geopend. Benieuwd naar ons restaurant? Stuyv dan eens Inn bij de Stuyv Inn.

Restaurants in Loenen bezoeken?

Wil je restaurants in Loenen bezoeken of in de buurt van Loenen? Bij de Stuyv Inn kan je genieten op ons mooie terras of in ons mooie eetcafé. Genieten van de mooie omgeving ? Eerbeek en Loenen zijn omringd door prachtige natuurgebieden. De Veluwe en de grootste waterval van Nederland vallen hieronder. Uiteraard kan je dit combineren met een hapje en een drankje bij ons restaurant.

Benieuwd wat ons restaurant te bieden heeft ? Bij de Stuyv Inn kan er genoten worden van een heerlijke lunch of diner. Ook kan je hier gezellig een drankje nuttigen op het terras of in het restaurant. De Stuyv Inn bezit een gezellige en warme sfeer die wordt uitgestraald door onze lieftallige collega’s en ons moderne restaurant. Je bent van harte welkom!

Naast heerlijk eten en met mooi weer op het terras zitten, kan je bij ons ook een aantal arrangementen reserveren. High Wine en High Beer vallen onder deze arrangementen. Ook in 2021 zorgen wij voor een prettige sfeer in ons mooie restaurant. Heb je speciale wensen of wil je iets speciaals vieren? Twijfel niet en contacteer ons. Wij luisteren naar jouw wensen en maken op basis daarvan een offerte op maat!

Restaurant Loenen bezoeken

Tafel reserveren bij een restaurant in de buurt van Loenen?

Ben je benieuwd naar het menu en naar ons terras? Reserveer dan een tafel. Reserveren gaat snel en gemakkelijk via de website. Op de website vind je ook onze openingstijden en de menu kaart. Of bekijk de menukaart . Hier vind je ook de prijs van de heerlijke gerechten en de verschillende bieren die vanuit alle hoeken van Nederland komen. Alle bieren van de kaart hebben elk hun eigen unieke verhaaltje, die onze collega’s je kunnen vertellen.

Mocht je vragen hebben of kan je de openingstijden niet vinden, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.