Zaal huren in Eerbeek

Een zaal huren in Eerbeek voor een netwerkevenement, bruiloft of een privéfeest? Dat is zeker mogelijk bij Stuyv Inn, hét restaurant in Eerbeek! Geniet van de warme ambiance, het heerlijke eten en uiteraard onze gastvrijheid in onze feestzaal die van alle gemakken is voorzien. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en wie weet mogen we je binnenkort verwelkomen met een heerlijk drankje.

Dinerkaart Lunchkaart

Waarom een zaal huren in Eerbeek?

Het karakteristieke Eerbeek bevindt zich in Gelderland, net aan de rand van het Nationaal Park Veluwezoom. Ons restaurant biedt naast een verleidelijke menukaart ook een locatie die zich perfect leent voor evenementen zoals een lezing, verlovingsfeest of een jubileum. De feestzaal is af te huren voor zowel kleine als grote groepen van 10 tot 50 personen. Of het nu gaat om een 21 diner, een zakelijke conferentie of een intieme viering, we zorgen ervoor dat elk detail naar wens is.

Esmee den Hartogh
Esmee den Hartogh
30 Oktober 2023
Simon Den Hartogh
Simon Den Hartogh
28 Oktober 2023
Lynn Mellink
Lynn Mellink
28 Oktober 2023
Isa m
Isa m
28 Oktober 2023
Demi Brands
Demi Brands
28 Oktober 2023
jisca bomhof
jisca bomhof
28 Oktober 2023
Yorick ten Broek
Yorick ten Broek
28 Oktober 2023
Dennis de wit
Dennis de wit
28 Oktober 2023
Joyce Van het loo
Joyce Van het loo
28 Oktober 2023
Goeie
Wilma Schuring
Wilma Schuring
21 Oktober 2023

Bedrijfsevenement

Een bedrijfsevenement combineren met een smaakvolle lunch, diner of borrel met aperitieven? Dan ben je bij Stuyv Inn aan het juiste adres. Wij begrijpen dat geen evenement hetzelfde is. Daarom heb je bij ons de mogelijkheid om een feestzaal te huren in Eerbeek en deze naar wens in te delen. De flexibele zaalopstellingen zorgen ervoor dat elke teambuildingactiviteit, netwerkborrel of productlancering geslaagd is.

 

Bruiloft

Je bruiloft is dé dag waar alles om jou en je partner draait. Om ervoor te zorgen dat je grote dag onvergetelijk wordt, halen we alles uit de kast. Onze sfeervolle feestzaal biedt een prachtig decor voor zowel de ceremonie als het feest. En uiteraard kan een heerlijk diner ook niet ontbreken. We bespreken graag je wensen voor het menu, de tafelopstellingen, de verlichting en alle andere aspecten die van je bruiloft een onvergetelijke dag maken.

Familiedag

Breng de hele familie samen in Eerbeek voor een dag vol plezier, activiteiten en lekker eten. Doordat we ons vlakbij de Veluwe bevinden, kun je de dagplanning beginnen met een gezellige brunch en vervolgens op pad gaan. Zijn de activiteiten in de omgeving afgelopen? Dan verwelkomen we jou en je naasten weer voor een diner compleet naar wens en eindig je de dag bijvoorbeeld met een familiefeest of een afrondende borrel.

Arrangementen

 

Privéfeest

Onze multifunctionele feestzaal transformeren we in een handomdraai tot de perfecte setting voor een verjaardag, jubileum of themafeest. Doordat we je kunnen verrassen met een uitgebreide selectie aan cateringopties en de juiste audiovisuele middelen, is elk feestje geslaagd. Ga de dansvloer op, hang lekker aan de cocktailbar of geniet van het gezelschap terwijl een dj of live muziek de avond naar het hoogste niveau tilt.

Hoeveel kost het om een zaal te huren?

De prijs voor onze zaal huren in Eerbeek is afhankelijk van verschillende factoren. Deze factoren zijn onder andere: de aankleding, het aantal uur dat je gebruik wil maken van de locatie en of je het evenement combineert met een lunch, diner, borrel of meer. Om een prijsindicatie op te vragen, raden we het aan om contact op te nemen. We kijken graag samen naar de mogelijkheden voor jouw vrijgezellenfeest, training of spectaculaire zilveren jubileum.

Over Stuyv Inn

Het in 2021 opgerichte restaurant Stuyv Inn is een culinair paradijs dat je niet wilt missen. Eerbekenaren Gert-Jan en Sander hebben hun gedeelde liefde voor de levendigheid van de lokale gemeenschap en heerlijk eten gebundeld tot een ware hotspot in het hart van Eerbeek, in de omgeving van Brummen en Dieren. Proef, geniet en beleef! We hebben voor ieder wat wils.

Verschillende arrangementen

Organiseer je een vrijgezellenfeest of een andere activiteit met een unieke en gedenkwaardige twist? Dan kun je dit combineren met een arrangement. We bieden verschillende arrangementen, zoals een High Gin & Tonic, High Beer, High Wine en een High Cocktail. Bovendien zijn deze arrangementen aanpasbaar aan persoonlijke voorkeuren en dieetwensen, zodat iedereen optimaal kan genieten.

Sfeer proeven bij Stuyv Inn

Nu we je al enthousiast hebben gemaakt, kunnen we ons goed voorstellen dat je benieuwd bent naar ons pand. Om alvast een eerste indruk te krijgen van ons café, het restaurant, het terras en uiteraard de feestzaal, bieden we enkele sfeerafbeeldingen. Zo kun je alvast rondkijken en de sfeer proeven. Maar natuurlijk nodigen we je ook van harte uit om eens langs te komen voor een persoonlijke rondleiding, terwijl we je wensen en behoeften bespreken.

Neem contact op

Interesse in het huren van onze feestzaal? Neem dan contact op met Stuyv Inn. Je kunt ons bereiken door te bellen naar 0313-849837, een e-mail te sturen of het contactformulier in te vullen. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

0313 – 849 837 info@stuyvinn.nl

Vragen? Neem direct contact op