Restaurant nabij Hall

Op zoek naar een restaurant nabij Hall? Dan is de Stuyv Inn in Eerbeek de plek om heen te gaan! Restaurant de Stuyv Inn ligt in het centrum van Eerbeek, naast de hoofdweg en je kan er terecht voor veel lekkers.

Op zoek naar een restaurant waar je lekker een bak koffie kan drinken, kan genieten van frisse salades en mals vlees? Kom dan eens langs bij restaurant de Stuyv Inn!

Dinerkaart Lunchkaart

Restaurants in de buurt van Hall bezoeken

Wil jij restaurants in de buurt van Hall bezoeken? Dan is de Stuyv Inn iets voor jou! De Stuyv Inn is een restaurant/café die haar deuren in 2021 hebben geopend. Het is een restaurant waar je kan genieten van heerlijk eten gemaakt van verse producten. Proef van de sfeer van een van de nieuwste restaurants in Eerbeek in de directe omgeving van Hall en Klarenbeek. Je kan bij ons terecht voor een bak koffie of een lekkere warme thee, maar ook voor een lekkere borrel aan de bar. Het is een plek waar iedereen samen komt voor gezelligheid en nieuwe mensen kan ontmoeten.

Benieuwd naar onze drankenkaart en dinerkaart? Bekijk dan het menu. Heb je vragen over onze gerechten? Onze keuken beantwoordt ze graag! Weet je bijvoorbeeld niet waar je zin in hebt? Vraag het ons personeel en ze raden je verschillende gerechten aan die variëren in smaak. Bekijk onze openingstijden en reserveer een tafel!

Reserveer direct

Esmee den Hartogh
Esmee den Hartogh
30 Oktober 2023
Simon Den Hartogh
Simon Den Hartogh
28 Oktober 2023
Lynn Mellink
Lynn Mellink
28 Oktober 2023
Isa m
Isa m
28 Oktober 2023
Demi Brands
Demi Brands
28 Oktober 2023
jisca bomhof
jisca bomhof
28 Oktober 2023
Yorick ten Broek
Yorick ten Broek
28 Oktober 2023
Dennis de wit
Dennis de wit
28 Oktober 2023
Joyce Van het loo
Joyce Van het loo
28 Oktober 2023
Goeie
Wilma Schuring
Wilma Schuring
21 Oktober 2023

Aanbiedingen die je bij ons kan krijgen

Bij de Stuyv Inn kan je ook kiezen uit een aantal arrangementen. Zo heb je bij niet alleen de keuze uit meerdere zalen, maar is er ook een besloten zaal waar je een privéfeest kan geven. Daarnaast kan je bij ons kiezen uit een gezellige high wine of high beer.

Heb je speciale wensen, wil je een buffet of hebben je kinderen bepaalde allergieën? Neem contact met ons op en wij zullen ons best doen je te helpen! Onze service staat voor je klaar.

Een hapje en drankje doen bij Stuyv Inn?

Dus op zoek naar restaurants in de omgeving van Hall waar een heerlijke sfeer hangt, het eten lekker is en er tot laat aan de bar gehangen kan worden? De Stuyv Inn is open alle dagen van de week. De deuren gaan om 10:30 uur open en sluiten, met uitzondering van de vrijdag en zaterdag, om 00:00 uur. Vrijdag en zaterdag sluiten de deuren om 02:30 uur.

Heb je al een tafel gereserveerd? Dan bezorgen wij je een heerlijke ervaring.

0313 – 849 837 info@stuyvinn.nl

Vragen? Neem direct contact op