Restaurant nabij Rheden

Bij een restaurant nabij Rheden lunchen, of heerlijk uit eten gaan? We begrijpen dat je niets liever wilt dan heerlijk aan een tafeltje zitten in een restaurant dat een prettige sfeer heeft, maar ook een menukaart die je aanspreekt. Op de menukaart van onze gezellige horeca aangelegenheid staat voor ieder wat wils. Van een heerlijke koffiespecialiteit tot een culinair hoogtepuntje. Bekijk het menu en Stuyv Inn! Wanneer zien we jou in ons restaurant in de omgeving van Rheden?

Dinerkaart Lunchkaart

Horeca magie bij ons restaurant bij Rheden

Wie ons restaurant in de omgeving van Rheden en Eerbeek kent, weet dat we een smaakvolle ervaring aanbieden en het een populaire plek is. En niet alleen omdat onze menukaart tal van smaakvolle en culinaire gerechten bevat die tot grote tevredenheid al vele keren geserveerd zijn. Maar ook omdat het bij dit restaurant draait om gastvrijheid en kwaliteit. Het allerbelangrijkst vinden we dat het restaurant meteen aanvoelt als een plek waar jij je thuis voelt. Een plek waar je helemaal tot rust kunt komen, middenin de natuur, onder het genot van de prachtige natuur van de Veluwe.

Reserveer direct

Esmee den Hartogh
Esmee den Hartogh
30 Oktober 2023
Simon Den Hartogh
Simon Den Hartogh
28 Oktober 2023
Lynn Mellink
Lynn Mellink
28 Oktober 2023
Isa m
Isa m
28 Oktober 2023
Demi Brands
Demi Brands
28 Oktober 2023
jisca bomhof
jisca bomhof
28 Oktober 2023
Yorick ten Broek
Yorick ten Broek
28 Oktober 2023
Dennis de wit
Dennis de wit
28 Oktober 2023
Joyce Van het loo
Joyce Van het loo
28 Oktober 2023
Goeie
Wilma Schuring
Wilma Schuring
21 Oktober 2023

Uitgebreide menukaart

We beschikken over een uitgebreide menukaart met allerlei lekkers voor diverse momenten op de dag. Ben je heerlijk een dagje wezen fietsen op de Veluwe, of ben je met je hond de hort op en is het tijd voor een heerlijke lunch in de buurt van Rheden en Dieren? Op de menukaart van onze horeca aangelegenheid in de buurt van Rheden vind je allerlei soorten lunchgerechten, van tomatensoep tot een pain brioche met pulled beef. Of is de koelkast leeg en wil je jezelf en je gezelschap trakteren op een heerlijk diner dat je thuis niet zomaar op tafel tovert?

 

Ook de dinerkaart biedt voor ieder wat wils. Heb je voorkeur voor de red snapper, of voor een mals stuk hertenbiefstuk? De echte dessert-liefhebber kan zijn of haar hart ophalen, want de dessertkaart staat vol met zoete lekkernijen en speciale koffies die een perfecte afsluiter zijn van ieder diner. Uiteraard schenkt onze barman met plezier een alcoholische versnapering. Wat zijn je favorieten van de kaart?

Speciale arrangementen

Naast onze uitgebreide menukaart, bieden we in de omgeving van Rheden we ook speciale arrangementen aan. Ideaal wanneer je iets te vieren hebt, of een speciale aangelegenheid nog een tikkeltje specialer wilt maken. Dit zou je kunnen doen met een High Beer of een High Wine nabij Rheden. Je kunt een keuze maken uit een van de arrangementen die we aanbieden, maar het is ook mogelijk om een arrangement op maat te stellen. We denken graag met je mee, dus vraag gerust meer informatie of een offerte aan.

Arrangementen

 

Feesten en partijen

Je kunt niet bij alle horeca zaken in Rheden terecht voor het huren van een zaal, bijvoorbeeld voor een verjaardagsfeest of een andere feestelijke aangelegenheid. De zaal van onze horeca aangelegenheid is rijk ingericht met onder andere aan podium en cocktailbar, waardoor de zaal bij uitstek de ideale plek is voor het organiseren van allerlei feesten. Van bedrijfsfeesten en bruiloften tot babyshowers. Neem voor het bespreken van de mogelijkheden gerust contact op

Stuyv Inn of reserveer een tafel

Ben je in de buurt van Rheden of Loenen en is het tijd voor een heerlijke lunch, of diner? Of wil je alleen een kopje koffie met een gebakje nuttigen? Alles is mogelijk! Kom gerust spontaan binnen en kies een tafeltje uit op ons terras of het sfeervolle restaurant, of reserveer een tafel zodat je zeker weet dat je kunt aansluiten. Reserveer gemakkelijk een tafel via de pop-up die je ziet op de website. Heb je vragen? Je kunt telefonisch contact op te nemen door te bellen naar 0313849837. Het is uiteraard ook mogelijk om contact op te nemen met gebruik van het contactformulier.

0313 – 849 837 info@stuyvinn.nl

Vragen? Neem direct contact op