Restaurant nabij Laag Soeren

Op zoek naar een restaurant nabij Laag Soeren? Kom dan eens langs bij café restaurant de Stuyv Inn. Lekker in een ongedwongen sfeer genieten van een heerlijke lunch of uitgebreid diner op ons terras of in ons restaurant? Bij de Stuyv Inn kan het allemaal. Ontdek de mogelijkheden, we bevinden ons in het gezellige Eerbeek.

Dinerkaart Lunchkaart

Dineren bij een restaurant in de buurt van Laag Soeren

Restaurant de Stuyv Inn ligt op een prachtige locatie omringd door mooie natuurgebieden waar je lekker een stukje kunt wandelen. Wandelen op de zondag op het nationaal park Veluwezoom begint of eindigt dan ook bij de Stuyv Inn. Dit kan je uitstekend combineren met een hapje of een drankje in ons restaurant of op het terras. Naast de prachtige natuurgebieden kan je bij ons ook een aantal arrangementen verkrijgen. Zo kan je bij ons restaurant een high beer of een high wine komen doen. Deze aangeklede borrel is het ideale cadeau voor bier en wijn liefhebbers.

Ook hebben wij naast een sfeervol café, waar gezelligheid centraal staat, ook een stijlvolle zaal geschikt voor verschillende doeleinden waaronder feesten. Heb je dus een gezellig familie bedrijf en wil je een gezellig bedrijfsuitje ergens vieren? Heb je speciale wensen en weet je niet of dit haalbaar is? Neem dan contact met ons op en wij zullen deze wensen met je doornemen.

Reserveer direct

Esmee den Hartogh
Esmee den Hartogh
30 Oktober 2023
Simon Den Hartogh
Simon Den Hartogh
28 Oktober 2023
Lynn Mellink
Lynn Mellink
28 Oktober 2023
Isa m
Isa m
28 Oktober 2023
Demi Brands
Demi Brands
28 Oktober 2023
jisca bomhof
jisca bomhof
28 Oktober 2023
Yorick ten Broek
Yorick ten Broek
28 Oktober 2023
Dennis de wit
Dennis de wit
28 Oktober 2023
Joyce Van het loo
Joyce Van het loo
28 Oktober 2023
Goeie
Wilma Schuring
Wilma Schuring
21 Oktober 2023

Sfeervol café restaurant vlak bij Laag Soeren

Heb je bijvoorbeeld een sportief weekend achter de rug zitten en wil je even onderuit zitten? Dan is de Stuyv Inn een prima restaurant vlakbij Laag Soeren waar dat kan. Ook is het een prima uitvalsbasis voor als je wilt genieten van een heerlijk hapje of een drankje met een vriend of vriendin. Benieuwd naar wat ons restaurant te bieden heeft? Bekijk de menukaart . De openingstijden van ons restaurant zijn te vinden op onze website. Een kopje koffie op de maandag of dinsdag ochtend of een lekkere borrel op de zaterdag of zondag. Neem contact met ons op als je vragen hebt of een tafel wilt reserveren.

0313 – 849 837 info@stuyvinn.nl

Vragen? Neem direct contact op