Restaurant Laag Soeren

Restaurant Laag Soeren

Op zoek naar een gezellig restaurant Laag Soeren? Kom dan eens langs bij café restaurant de Stuyv Inn . Lekker genieten van een lunch of diner op ons terras of in ons restaurant ? Bij de Stuyv Inn kan het allemaal.

Genieten van een heerlijke lunch of een uitgebreid diner bij een restaurant in de buurt van Laag Soeren? Bij de Stuyv Inn kan je lekker dineren in een ongedwongen sfeer.

Dineren bij een restaurant in de buurt van Laag Soeren

Restaurant Laag Soeren bezoeken

Restaurant de Stuyv Inn ligt op een prachtige locatie omringd door mooie natuurgebieden waar je lekker een stukje kunt wandelen. Wandelen op de zondag op het nationaal park Veluwezoom begint of eindigt bij de Stuyv Inn. Dit kan je uitstekend combineren met een hapje of een drankje in ons restaurant of op het terras.

Naast de prachtige natuurgebieden kan je bij ons ook een aantal arrangementen verkrijgen. Zo kan je bij ons restaurant een high beer of een high wine komen doen. Deze aangeklede borrel is het ideale cadeau voor bier en wijn liefhebbers.

Ook hebben wij naast een sfeervol café, waar gezelligheid centraal staat, ook een stijlvolle zaal geschikt voor verschillende doeleinden waaronder feesten.

Heb je dus een gezellig familie bedrijf en wil je een gezellig bedrijfsuitje ergens vieren? Heb je speciale wensen en weet je niet of dit haalbaar is? Neem dan contact met ons op en wij zullen deze wensen met je doornemen.

Restaurant in Laag Soeren bezoeken

Sfeervol café restaurant

Heb je bijvoorbeeld een sportief weekend achter de rug zitten en wil je even onderuit zitten? Dan is de Stuyv Inn een prima restaurant waar dat kan. Ook is het een prima uitvalsbasis voor als je wilt genieten van een heerlijk hapje of een drankje met een vriend of vriendin.

Benieuwd naar wat ons restaurant te bieden heeft? Bekijk de menukaart . De openingstijden van ons restaurant zijn te vinden op onze website.

Een kopje koffie op de maandag of dinsdag ochtend of een lekkere borrel op de zaterdag of zondag. Neem contact met ons op als je vragen hebt of een tafel wilt reserveren.

Eten bij een restaurant in laag soeren