Restaurant nabij Klarenbeek

Ben je op zoek naar een restaurant nabij Klarenbeek, waar je lekker een hapje kan eten of een drankje kan doen? Bij restaurant Stuyv Inn kan je heerlijk genieten van lekker eten. Begin 2021 heeft restaurant de Stuyv Inn haar deuren open gedaan. Het idee achter het restaurant komt van de twee eigenaren. De één wilde een eigen horecazaak en de ander wilde ervoor zorgen om het dorp Eerbeek levendig te houden voor huidige en toekomstige generaties. Zo hebben ze een restaurant en café geopend aan de hoofdweg, waar het mogelijk is om samen te komen en nieuwe mensen te ontmoeten. Restaurant Stuyv Inn ligt op 10 minuten rijden van Klarenbeek af en ligt in de omgeving van Apeldoorn en Voorst. Dus twijfel niet en reserveer direct of kom gerust langs!

Dinerkaart Lunchkaart

Lekker eten bij restaurant vlak bij Klarenbeek

Wil jij heerlijk eten bij een restaurant vlak bij Klarenbeek? Bij de Stuyv Inn kan je terecht voor een borrel, lunch of diner! Benieuwd naar onze menukaart? Bekijk het op onze website! In het geval van speciale wensen of allergieën kun je dit ons laten weten, zodat onze koks hier rekening mee kunnen houden.

Reserveer direct

Esmee den Hartogh
Esmee den Hartogh
30 Oktober 2023
Simon Den Hartogh
Simon Den Hartogh
28 Oktober 2023
Lynn Mellink
Lynn Mellink
28 Oktober 2023
Isa m
Isa m
28 Oktober 2023
Demi Brands
Demi Brands
28 Oktober 2023
jisca bomhof
jisca bomhof
28 Oktober 2023
Yorick ten Broek
Yorick ten Broek
28 Oktober 2023
Dennis de wit
Dennis de wit
28 Oktober 2023
Joyce Van het loo
Joyce Van het loo
28 Oktober 2023
Goeie
Wilma Schuring
Wilma Schuring
21 Oktober 2023

Arrangementen van de Stuyv Inn

Kom je uit Klarenbeek of uit de buurt van Klarenbeek en wil je een arrangement afsluiten bij de Stuyv Inn in Eerbeek? Dat kan! Heb je iets speciaals te vieren? Bel de Stuyv Inn voor meer info. Wij bieden een aantal arrangementen aan die wij voor je kunnen verzorgen. Je kunt gerust contact opnemen met ons als je speciale wensen hebt. Wil je bijvoorbeeld een high wine of een high beer doen en genieten van het weer op ons terras? Laat het ons weten! Alle drankjes hebben een eigen verhaal en ze zijn dus erg uniek.

Ervaar de sfeer van ons restaurant nabij Klarenbeek

Ben je benieuwd hoe ons restaurant eruit ziet en wil je de sfeer zelf proeven? Je bent van harte welkom bij de Stuyv Inn! Kom je uit de buurt van Klarenbeek en Apeldoorn, kom dan gezellig langs in Eerbeek. Ons restaurant is moeilijk te missen, doordat hij vlak aan de hoofdweg zit die door Eerbeek heen gaat. Onze in 2021 geopende zaak heeft een fijne en warme sfeer, waar jong en oud samen kan komen om te eten of te genieten van een borrel. Reserveer een tafel en proef de sfeer!

0313 – 849 837 info@stuyvinn.nl

Vragen? Neem direct contact op