Restaurant Klarenbeek

Restaurants in Eerbeek

Ben je op zoek naar restaurants in Klarenbeek of in de buurt van Klarenbeek, waar je lekker een hapje kan eten? Bij restaurant Stuyv Inn kan je heerlijk genieten van lekker eten.

Begin 2021 heeft restaurant de Stuyv Inn haar deuren open gedaan. Het idee achter de Restaurant de Stuyv Inn komt van de twee eigenaren. De één wilde een eigen horecazaak en de ander wilde ervoor zorgen het dorp Eerbeek levendig te houden voor huidige en toekomstige generaties. Zo hebben ze een restaurant en café geopend aan de hoofdweg waar het mogelijk is om samen te komen en nieuwe mensen te ontmoeten.

Restaurant Stuyv Inn ligt op 10 minuten rijden van Klarenbeek af en ligt in de buurt van Apeldoorn en Voorst. Dus twijfel niet en kom een reservering maken!

Lekker eten bij restaurants in Klarenbeek

Wil jij dus eten bij restaurants in Klarenbeek of restaurants in de omgeving van Klarenbeek? Bij de Stuyv Inn kan je terecht voor een borrel, lunch of diner! Benieuwd naar onze menu kaart ? Bekijk de menu kaart dan hier! Heb je speciale wensen of allergieën? Laat het ons weten en onze koks vertellen je wat je dan wel en niet mag eten!

Lekker uit eten in Eerbeek

Arrangementen van de Stuyv Inn

Kom je uit Klarenbeek of uit de buurt van Klarenbeek en wil je een arrangement afsluiten bij de Stuyv Inn? Dat kan! Heb je iets speciaals te vieren? Bel de Stuyv Inn voor meer info. Wij bieden een aantal arrangementen aan die wij voor je kunnen verzorgen. Je kunt gerust contact opnemen met ons als je speciale wensen hebt.

Wil je bijvoorbeeld een high wine of een high beer doen en genieten van het weer op ons terras? Laat het ons weten! Alle drankjes hebben een eigen verhaal en ze zijn dus erg uniek.

Ervaar de sfeer!

Ben je benieuwd hoe ons restaurant eruit ziet en wil je de sfeer zelf proeven? Je bent van harte welkom bij de Stuyv Inn! Kom je uit de buurt van Klarenbeek en Apeldoorn, kom gezellig langs. Ons restaurant is moeilijk te missen, doordat hij vlak aan de hoofdweg zit die door Eerbeek heen gaat.

De in 2021 geopende zaak heeft een fijne en warme sfeer, waar jong en oud samen kan komen om te eten of te genieten van een borrel. Reserveer een tafel en proef de sfeer!

Restaurants in Eerbeek bezoeken