Medewerker bediening

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste teamplayer die ons net geopende (eet)café wil helpen opbouwen. Naast de standaard taken vinden we het fijn als je meedenkt over de ontwikkeling van ons bedrijf, van kaart aanpassingen tot ideeën voor een top feest!

Wie ben jij?

Jij bent het visitekaartje van ons bedrijf en vind het leuk om in een jong en dynamisch team te werken. Hierbij zijn onderstaande kenmerken jou op het lijf geschreven.

– Vriendelijk in contact en uitstraling

– Met humor zowel richting gast als collega’s

– Neemt de verantwoordelijkheid die je gegeven wordt

– Kan de mouwen opstropen en een dag met hectiek maakt jou niet van de wijs.

– Maakt het verblijf van je gast graag tot een beleving.

Wie zijn wij?

Stuyv Inn is een nieuw modern (eet)café met een dorpskarakter. Onze dag is pas geslaagd als ook jij na een werkdag het pand met een glimlach verlaat. Om dit voor elkaar te krijgen, streven we naar een positief werkklimaat waarin jouw inbreng wordt gewaardeerd. We hechten waarde aan jouw ontwikkeling en investeren daarom graag in het aanbieden van passende trainings- en opleidingsmogelijkheden. Dit alles naast een marktconform salaris, dat trouwens inclusief gezonde personeelsmaaltijd is. Uiteraard eindigen we met een drankje als afsluiter van een geslaagde dag/avond.

Je komt te werken in een jong en dynamisch team welke in de korte tijd dat we open zijn al goed op elkaar is ingespeeld. De werkzaamheden bestaan uit alle werkzaamheden die passen bij de bediening. We hebben naast een binnen gedeelte een ruim terras en een aparte zaal waar ook besloten feestjes worden gehouden. Daarbij hebben we een cafégedeelte waar onze gasten heerlijk kunnen borrelen tot in de late uurtjes. Genoeg afwisseling in je werk dus!

Wij vinden het leuk om jou nog meer over onszelf te vertellen en natuurlijk over de bovenstaande functies. Spreekt ons eetcafé en een van de functies jou aan? Stuur ons dan een e-mail met jouw motivatie naar info@stuyvinn.nl en vergeet je cv niet bij te voegen! Mocht je vragen hebben naar aanleiding van deze vacature of wil je graag meer informatie, stuur ons dan gerust een e-mail met je vraag en telefoonnummer, zodat we contact met je kunnen opnemen.