Afwas/keukenhulp (vanaf 16 jaar, ben je ouder, reageer gerust!)

Wie ben jij?

Je bent natuurlijk iemand die de handen graag uit de mouwen steekt. Het meest belangrijke vinden wij dat je ons visitekaartje bent en jij jezelf herkent in de volgende eigenschappen:

– je bent vriendelijk in contact en uitstraling, een beetje stress op z’n tijd is geen probleem voor jou. Daarnaast heb je humor, maar neem je ook zeker de verantwoordelijkheid die je gegeven wordt.

– je bent flexibel inzetbaar en vind je het geen probleem om zon- en feestdagen te werken.

Je werkzaamheden bestaan uit:

– Je bent verantwoordelijk voor het bij houden van de afwas en zorgt ervoor dat dit weer schoon op zijn plek komt.

– Daarnaast ondersteun je de koks waar nodig. Dit kan zijn tot het halen van spullen, maar ook meehelpen met de bereiding van de gerechten / desserts.

– Vanuit hier krijg je de mogelijkheid om eventueel verder te ontwikkelen richting de keuken of juist naar de bediening als je dit wilt. Dit is geen must!

Wie zijn wij?

Onze dag is pas geslaagd als ook jij na een werkdag het pand met een glimlach verlaat. Om dit voor elkaar te krijgen, streven we naar een positief werkklimaat waarin jouw inbreng wordt gewaardeerd. We hechten waarde aan jouw ontwikkeling en investeren daarom graag in het aanbieden van passende trainings- en opleidingsmogelijkheden.

Dit alles naast een marktconform salaris, dat trouwens inclusief gezonde personeelsmaaltijd is. Uiteraard eindigen we met een drankje als afsluiter van een geslaagde dag/avond.

Wij vinden het leuk om jou nog meer over onszelf te vertellen en natuurlijk over de bovenstaande functies. Spreekt ons eetcafé en deze functie jou aan? Stuur ons dan een e-mail met jouw motivatie naar info@stuyvinn.nl en vergeet je cv niet bij te voegen! Mocht je vragen hebben naar aanleiding van deze vacature of wil je graag meer informatie, stuur ons dan gerust een e-mail met je vraag en telefoonnummer, zodat we contact met je kunnen opnemen.