Restaurant nabij Beekbergen

Op zoek naar een restaurant nabij Beekbergen om te lunchen of uit eten te gaan? Waar je de allerlekkerste, culinaire gerechten kunt proeven maar waar je je ook direct op je gemak voelt? Kom laagdrempelig binnen, proef de warme sfeer en zoek een fijn plekje uit om neer te strijken. Binnen in onze huiselijke ruimte óf op ons grote, gezellige terras. Bij ons restaurant staat alles in het teken van jou en jouw ultieme eetbeleving. Dus ‘sit back’ en geniet!

Onze gastvrije medewerkers doen er alles aan om je een onvergetelijke ervaring te bezorgen: of je nu komt lunchen vlak bij Beekbergen, dineren vlak bij Beekbergen of gezellig komt borrelen. De hele dag door geniet je van onze heerlijke gerechten, drankjes en vriendelijke service.

Dinerkaart Lunchkaart

Laagdrempelig restaurant nabij Beekbergen

Lunchen, uit eten of borrelen bij ons restaurant in de omgeving van Beekbergen:

  • Laagdrempelig en culinair
  • Hoge kwaliteit voor een lage prijs
  • Sfeervol en ruim opgezet terras
  • Van sfeervol restaurant naar gezellig café

Reserveer direct

Esmee den Hartogh
Esmee den Hartogh
30 Oktober 2023
Simon Den Hartogh
Simon Den Hartogh
28 Oktober 2023
Lynn Mellink
Lynn Mellink
28 Oktober 2023
Isa m
Isa m
28 Oktober 2023
Demi Brands
Demi Brands
28 Oktober 2023
jisca bomhof
jisca bomhof
28 Oktober 2023
Yorick ten Broek
Yorick ten Broek
28 Oktober 2023
Dennis de wit
Dennis de wit
28 Oktober 2023
Joyce Van het loo
Joyce Van het loo
28 Oktober 2023
Goeie
Wilma Schuring
Wilma Schuring
21 Oktober 2023

Lunchen, dineren en borrelen

Op onze menukaart is voor ieder wat wils te vinden. Ben je tijdens een wandeling in de omgeving van Beekbergen aan het genieten van de natuur, maar is het tijd om te lunchen? Of is het tijd voor een koffiebreak? Op onze menukaart vind je heerlijke lunchgerechten, koffiespecialiteiten en allerlei lekkers voor bij de koffie. Onze uitgebreide dinerkaart maakt uit eten gaan bij ons restaurant nabij Beekbergen extra aantrekkelijk. Op de kaart staan allerlei culinaire hoogstandjes, oftewel: ingrediënten voor een onvergetelijke avond in overvloed.

 

Van restaurant tot café

Bij andere restaurants in Beekbergen en omgeving gaan de deuren dicht zodra het diner voorbij is, maar bij ons in Eerbeek schuiven we juist de tafels en stoelen aan de kant. Na het diner transformeert ons restaurant vlak bij Beekbergen geleidelijk tot een gezellig café! Proef de lekkerste speciaalbieren, beleef de door ons met liefde geselecteerde wijnen tijdens een high wine of gooi het over een hele andere boeg. Wist je dat je hier ook de gekste shotjes kunt proeven en tegelijkertijd je vrienden uitdagen tijdens een potje Jenga of Ring Toss?

Kwaliteit tegen een betaalbare prijs

Bij ons restaurant staat kwaliteit voorop, maar we vinden het ook van belang dat je als klant niet de hoofdprijs betaalt. Dit betekent dat je voor een betaalbaar bedrag kunt genieten zonder de hoofdprijs te betalen. Bij Stuyv Inn worden alle gerechten met de meest verse en indien mogelijk lokale en seizoensgebonden producten bereid. De lunch- en dinergerechten smaken goed en zijn altijd een feestje om naar te kijken. En dat allemaal voor een redelijke prijs!

Arrangementen

 

Sinds begin 2021

Stuyv Inn is een populair restaurant in Eerbeek, nabij Loenen en Klarenbeek. Iedereen kan er sinds begin 2021 ‘binnen Stuyven”. Heerlijk lunchen en uit eten gaan kon in deze omgeving al op verschillende plekken, maar nergens was een laagdrempelig maar tóch culinair restaurant te vinden. Eigenaren Gert-Jan Blom en Sander Wehrmeijer wilden het dorp leefbaar houden voor huidige en nieuwe generaties en tegelijkertijd een plek creëren waar iedereen elkaar op een laagdrempelige manier kon ontmoeten. Een plek waar je serieuze gesprekken kan voeren, maar waar je ook kan genieten van heerlijk eten of kan borrelen tot diep in de nacht. Zo is restaurant Stuyv Inn ontstaan.

Bekijk de menukaart en reserveer een tafel

Bij Stuyv Inn draait alles om jouw ultieme eetbeleving. Kom langs en ontdek zelf waarom wij het leukste restaurant in de omgeving van Beekbergen zijn! Wil je een tafel reserveren bij ons restaurant in deze omgeving? Je reserveert online eenvoudig een tafel voor het gewenste aantal personen. Benieuwd naar meer informatie? Bekijk hier onze menukaart, onze openingstijden of stel al je vragen door contact met ons op te nemen. We staan heel graag voor je klaar! Kom je langs voor de lunch, diner of voor het nuttigen van een borrel? We horen graag wat we voor je kunnen betekenen.

0313 – 849 837 info@stuyvinn.nl

Vragen? Neem direct contact op