Eetcafé Eerbeek

Eetcafe Eerbeek

Dineren bij restaurants in Eerbeek of in de buurt van Eerbeek? We heten je dan graag welkom bij restaurant de Stuyv Inn in Eerbeek. Bij Restaurant de Stuyv Inn in Eerbeek kan je heerlijk genieten van een lekkere lunch of diner. Restaurant de Stuyv Inn in Eerbeek is een van de nieuwste restaurants in Eerbeek.

Restaurant de Stuyv Inn in Eerbeek is een erg nieuw, modern en gezellig restaurant waar gasten samen kunnen komen om de ontspanning op te zoeken of gezellig met elkaar te kunnen kletsen. Sinds 2021 heeft de restaurant de Stuyv Inn zijn deuren geopend.

Bij restaurant de Stuyv Inn in Eerbeek kan je lekker eten in een sfeervol restaurant. Benieuwd naar welke gerechten onze keuken voor je kan bereiden? Kom gezellig langs en proef zelf de sfeer!

Eetcafe in Eerbeek

Een rustiek trefpunt om samen te komen

Restaurant de Stuyv Inn in Eerbeek is een rustiek trefpunt om samen te komen met de hele familie. In de buurt van de Stuyv Inn en rondom Eerbeek liggen namelijk prachtige natuurgebieden waar je heerlijk kunt wandelen. Wij liggen in de buurt van Loenen, waar je terecht kan bij de grootste waterval van Nederland. Bij de Stuyv Inn kan je heerlijk lunchen en genieten van onze gerechten tijdens het diner. Ideaal om te combineren dus!

Benieuwd naar wat de menu kaart je te bieden heeft ? Bekijk de Menu pagina . Naast onze heerlijke kaart hebben wij ook een groot assortiment aan verschillende speciaal bieren.

Restaurants in Eerbeek bezoeken

Eten bij restaurants in Eerbeek

Benieuwd naar de gerechten en het eten wat onze keuken voor jou en andere gasten kan bereiden? Kom dan eens langs en proef zelf! Een tafel reserveren is makkelijk en snel. Via onze website kan je gemakkelijk een tafel reserveren.

Daarnaast kan je ook een aantal arrangementen reserveren. Zo kan je bijvoorbeeld bij de Stuyv Inn een high wine of een high beer verkrijgen.  Als je een arrangement zou willen reserveren dan kan je gemakkelijk contact met ons op nemen en wij zullen je dan helpen. Heb je nog speciale wensen, laat het ons weten. Ook kan je langs komen bij ons in de kroeg Eerbeek!

Eetcafe in Eerbeek zoeken

Tafel reserveren bij de Stuyv Inn

Het reserveren van een tafel is snel en makkelijk en kan via onze website. Ook kan je de openingstijden op onze website vinden. Voor de openingstijden kan je terecht op de contact pagina.

Lekker op de maandag de week beginnen met een kop koffie, het weekend afsluiten op zondag met een borrel of gewoon lekker op een willekeurige tijd eten op donderdag? Bij de Stuyv Inn zijn we elke dag geopend vanaf 10:30.

Heb je vragen over ons restaurant of wil je meer weten over onze gerechten? Wil je weten wanneer de keuken sluit of wil je meer weten over onze arrangementen? Neem gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder.