Uit eten Eerbeek

Uit eten Eerbeek

Wilt u lekker uiteten en bent u op zoek naar restaurants in Eerbeek of in de buurt van Eerbeek? Wij heten u dan graag welkom bij ons restaurant Stuyv Inn. Stuyv Inn is een nieuw restaurant in Eerbeek die haar deuren vanaf 2021 voor het eerst geopend hebben. Een tafel reserveren is snel en gemakkelijk.

De eigenaren zijn zelf echte Eerbekenaren en hebben dit restaurant opgericht. De een wilde graag zijn eigen horecazaak starten en de ander hoopte het dorp Eerbeek leefbaar te houden voor komende generaties. Door deze twee heren samen te zetten kwam restaurant Stuyv Inn. Restaurant Stuyv Inn in Eerbeek is een plek waar je elkaar en nieuwe mensen kunt ontmoeten en gesprekken kan voeren die serieus zijn of gezellig. Een plek waar onder het genot van heerlijk eten dit kan of tijdens de late uren in de kroeg wordt door gekletst. Een plek waar jij je thuis voelt! Begin 2021 is het zover en hebben wij onze deuren geopend.. Stuyv jij dan Inn?!

Stuyv Inn is een van de restaurants in Eerbeek die centraal in het dorp ligt. Daarnaast ligt ons restaurant in de buurt van de Veluwe, zodat u na een bezoekje plaats kunt nemen op het terras of in het restaurant. Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Bekijk de nieuws pagina!

Gezellig een hapje eten bij restaurants in Eerbeek

Bij restaurant Stuyv Inn kan er lekker genoten worden van een hapje en een drankje. Zo kan je een tafel reserveren worden voor de lunch of het diner. Onze keuken en ons personeel staan garant voor de kwaliteit van de gerechten en drankjes die wij onze gasten serveren. Zo hebben wij verschillende bieren op onze kaart staan, zowel op de tap en op de fles, wat voor ons echt kenmerkend is. Neem een kijkje in de menu kaart welke bieren en gerechten wij u kunnen aanbieden. Bekijk hier onze Menu kaart .

Lekker uit eten in Eerbeek

Arrangementen in Eerbeek

Naast het dineren bij ons in het restaurant, bieden wij ook verschillende arrangementen aan die u in ons restaurant kunt doen. Wilt u weer eens wat anders om een bijzonder moment te vieren? Wij bespreken graag uw persoonlijke wensen om ervoor te zorgen dat u een optimale beleving heeft bij ons. U kunt zoal genieten van een High Wine of een High beer. Meer weten over de verschillende arrangementen en de prijs die wij aanbieden? Bekijk dan onze arrangementen pagina

Uit eten in restaurant in Eerbeek

Reserveren?

Een tafel reserveren of contact met ons opnemen? Via de home pagina of de contact pagina kunt u reserven en met ons in contact komen, of gebruik de button rechtsonder in uw beeldscherm. Bent u iets aan het zoeken en kunt u die de info niet vinden? Neem dan contact met ons op en wij beantwoorden uw vraag. De openingstijden zijn te vinden onder het kopje contact.