Restaurants Eerbeek

Restaurants Eerbeek

Dineren of lunchen bij restaurants in Eerbeek? Dan is de Stuyv Inn in Eerbeek de plek voor jou! Bij ons gezellige restaurant in Eerbeek kan je lekker genieten van een hapje en een drankje. Wij heten je dan ook graag welkom bij de Stuyv Inn. Wij zijn een nieuw en modern restaurant die haar deuren voor t eerst in 2021 heeft geopend. Dus ben je opzoek naar restaurants in Eerbeek? Stuyv dan een Inn bij de Stuyv Inn.

Stuyv Inn is opgericht door twee Eerbekenaren. Gert-jan wilde altijd een eigen horecazaak hebben en Sander wilde het dorp Eerbeek leefbaar houden voor de huidige en latere generaties. Beide heren hebben toen de handen in een geslagen en zo ontstond er een plan om een restaurant op te zetten waar je gezellig een hapje kunt eten en een drankje kunt doen.

Restaurants Eerbeek bezoeken

 

Restaurants in Eerbeek bezoeken

Heb je zin om gezellig een hapje te eten in Eerbeek of in de buurt van Loenen? Twijfel niet om een tafel te reserveren. Genieten van je diner en de mooie omgeving waarin Eerbeek zich bevindt? Eerbeek is namelijk omringd door de prachtige natuurgebieden genaamd de Veluwe. Ook kan je er de grootste waterval van Nederland vinden. Dus heb je zin om een dagje de Veluwe te bezoeken of de waterval te bekijken en dit af te sluiten met een hapje of een drankje? Kom dan naar de Stuyv Inn.

Onze keuken bereidt de lekkerste gerechten voor en je kan dit combineren met ons grote assortiment aan verschillende bieren. Zowel van de tap als op de fles. Benieuwd naar onze kaart, onze gerechten, verschillende bieren en de prijs? Bekijk dan onze menukaart .

Kom dus gerust een drankje doen op het terras en geniet van het prachtige weer in de zomer. Je bent dan van harte welkom. De kaart bestaat uit verschillende gerechten en soorten drankjes. Elk drankje heeft zijn eigen verhaal.

Uiteten bij restaurants Eerbeek

 

Arrangementen bij ons restaurant in Eerbeek

Ben je arrangementen bij restaurants in de buurt van Eerbeek aan het zoeken om te geven als cadeau en wil je dat doen bij restaurants in Eerbeek? Wil je eens een keer wat anders om een speciaal moment te vieren of wil je daarom een groot feest geven? Bij ons restaurant in Eerbeek bieden wij ook een aantal arrangementen aan en ben je dus aan het juiste adres. Een aantal van deze arrangementen zijn onder andere een high wine en een high beer. Wij bespreken graag je persoonlijke wensen en maken daar vervolgens een gepaste offerte voor. Neem voor meer info contact met ons op, maak een afspraak of kom gerust even binnen lopen bij de Stuyv Inn. Bekijk onze arrangementen pagina om te bekijken of er wat tussen zit voor jou!

eten bij restaurants in Eerbeek

 

Dineren bij restaurants in Eerbeek

Ben je overtuigd en wil je graag ervaren wat onze keuken en onze mensen voor je kunnen betekenen? Bezoek dan ons restaurant in Eerbeek. Als je een tafel wilt reserveren kan dat gemakkelijk via de knop rechtsonder in je beeldscherm. Het reserveren van een tafel is snel en gemakkelijk en gaat via de website. Op onze website kun je een tafel gemakkelijk reserveren. Door op de button rechtsonder in je scherm te klikken kan je al snel een tafel reserveren. Heb je speciale wensen, neem dan contact met ons op en wij kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Wil je meer info over de openingstijden? Op de contact pagina vind je onze openingstijden.Heb je vragen of ben je op zoek naar iets en kan je het niet vinden? Neem telefonisch contact met ons op en wij beantwoorden al je vragen.

Wij zijn 7 dagen per week geopend en wij verwelkomen je elk dag vanaf 10:30 uur.

drankje doen bij restaurants Eerbeek