Restaurant in Loenen

Restaurants in Loenen

Een hapje eten bij een restaurant in Loenen? Genieten van een heelijk diner of lunch bij restaurants in Loenen of in de buurt van Loenen en Eerbeek? Kom dan eens langs bij restaurant de Stuyv Inn in Eerbeek. Bij restaurant de Stuyv Inn in Eerbeek kan je genieten van een hapje of een drankje in het restaurant of op het terras. Reserveer dus snel een tafel en geniet van onze keuken.

Bezoek ons restaurant

Wil jij restaurants in Loenen of in de buurt van Loenen bezoeken? Restaurant de Stuyv Inn is een nieuw en modern restaurant die haar deuren in 2021 voor het eerst heeft geopend. Het restaurant is opgericht door twee Eerbekenaren en het is dus een van de nieuwste restaurants die Eerbeek te bieden heeft.

Restaurant de Stuyv Inn is een plek waar je gezellig samen kunt komen. Waar je heerlijk kunt lunchen en genieten van een heerlijk diner. De sfeer is uitstekend en gezelligheid en gastvrijheid staan voorop. Spreken wij je aan? Bezoek de Stuyv Inn en proef zelf de sfeer.

Restaurant in Loenen bezoeken

 

Restaurants in Loenen bezoeken

Zoek je een leuk en gezellig restaurant waar je kunt genieten van de prachtige omgeving waar Eerbeek en Loenen zich in bevinden? Heerlijk lunchen of dineren bij restaurants in Loenen of Eerbeek? Bij de Stuyv Inn kan je heerlijk genieten van goede maaltijden voor iedereen. Zo hebben wij ook een kaart voor kinderen.

Omgeving Eerbeek en Loenen

De Stuyv Inn ligt in het centrum van Eerbeek en ligt op een paar km van Loenen af. Loenen en Eerbeek zitten in een prachtige omgeving door prachtige natuurgebieden.

Zo ligt de Veluwe op een paar km afstand en ligt ook de grootste waterval van Nederland (gelegen in Loenen) op een paar km afstand van ons restaurant. Als je een stuk verder kijkt ligt ook Apeldoorn op fiets afstand.

De omgeving Apeldoorn en de Veluwe is een heerlijk stukje om te fietsen voor als je sportief bent. Dus als je een tussenstop wilt maken of je dag wilt afsluiten dan is de Stuyv Inn een heerlijk plekje om dit te doen.

Dus als je lekker een stukje op de Veluwe wilt wandelen of je wilt de waterval in Loenen bezoeken, kan je dit goed combineren met een lekker hapje eten bij de Stuyv Inn. Uiteraard is dit ook op de fiets te doen. Genoeg mogelijkheden voor een dagje uit gecombineerd met lunchen bij ons restaurant.

Restaurant in Loenen eten

 

Sfeervolle arrangementen bij een restaurant in Loenen

Naast het wandelen op de Veluwe of een bezoekje aan de grootste waterval van Nederland hebben wij ook een aantal arrangementen die mensen kunnen doen. Zo kunnen mensen bij ons bijvoorbeeld een high wine of een high beer doen.

Ook bieden wij verschillende arrangementen aan voor als je een feest wilt geven. Heb je iets speciaals te vieren en wil je dat in de omgeving Eerbeek, Loenen of Apeldoorn geven? Neem contact met ons op en wij verzorgen het geheel naar jouw wens.

Benieuwd naar de prijs van een arrangement? Bekijk de arrangementen pagina voor meer informatie. Ook kan je op de arrangementen pagina meer informatie vinden over de desbetreffende arrangementen.

Restaurant in Loenen tafel reserveren

 

Eten bij een restaurant in Loenen

Bij restaurant de Stuyv Inn in Eerbeek kan je genieten van de lekkerste gerechten en maaltijden van goede kwaliteit. Onze kaart staat vol met heerlijke gerechten die onze keuken voor je kunnen bereiden. Kom dus gezellig langs in ons restaurant of op ons terras en proef de sfeer.

De Stuyv Inn is bijna niet te missen aangezien het gelegen is in het hartje van Eerbeek en het ligt overal in de buurt. Dus heb je zin om lekker te lunchen of te dineren? Kom langs in ons restaurant.

Onze menu kaart

Ook hebben wij een uitgebreide drankenkaart met veel verschillende soorten bieren. Ons grote assortiment aan verschillende bieren komen zowel uit de regio als van grote merken af. Benieuwd naar wat onze menu kaart je te bieden heeft en wat de prijs is ? Bekijk dan de menu kaart.

Eetcafé de Stuyv Inn

Naast een restaurant is de Stuyv Inn in Eerbeek ook een eetcafé. Als het diner rustig begint terug te lopen verandert ons restaurant in een eetcafé, waar je uitstekend kunt zitten om samen met vrienden een biertje of wijntje te doen.

Er hangt altijd een warme sfeer in Eerbeek en je kunt bij ons eetcafé in Eerbeek altijd terecht. Je kan in ons eetcafé genieten van verschillende soorten bieren van goede kwaliteit, zowel van de tap als de fles. Ook hebben wij een groot assortiment aan verschillende wijnen en sterke dranken.

Heb je zin om het weekend in te luiden met vrienden? Dan is eetcafé de Stuyv Inn de plek om naar toe te gaan. Benieuwd naar de openingstijden? Bekijk dan de contact pagina op onze website voor meer informatie.

 

Eten bij een restaurant in Loenen

Een tafel reserveren

Wil je een tafel reserveren bij ons restaurant? Dit gaat gemakkelijk en snel via onze website. Reserveren kan via de website of je kan contact met ons op nemen via de contact pagina.

Onze service

Als je vragen hebt over bijvoorbeeld de prijs of ons menu, dan helpen wij je graag verder. Zoek je iets en kan je het niet vinden? Neem gerust contact met ons op.

De openingstijden van ons restaurant zijn ook terug te vinden op de contact pagina. Wij zijn maandag tot en met zondag geopend vanaf 10:30.

Reserveren bij een restaurant in Loenen