Restaurant in Eerbeek

Restaurant in Eerbeek

Een hapje eten bij een restaurant in Eerbeek? Wil je een hapje eten bij restaurants in Eerbeek? Kom dan eens langs bij de Stuyv Inn. Bij Stuyv Inn kan je heerlijk een hapje eten of een drankje op het terras doen. Genieten van ons diner of van de lunch in ons vernieuwde en moderne restaurant. We heten je dan ook graag welkom bij ons restaurant. Reserveer dus snel een tafel en geniet van onze keuken en het diner in Eerbeek!

Stuyv Inn is een Eerbeeks restaurant die haar deuren voor het eerst in 2021 heeft geopend. Stuyv Inn is opgericht door twee Eerbekenaren. Gert-Jan wilde altijd al een eigen horecazaak hebben en Sander wilde het dorp Eerbeek leefbaar houden voor de huidige en latere generaties. Zo ontstond er een plek waar gasten samen kunnen komen en een gezellig hapje en een drankje kunnen doen. Een Eerbeeks plekje waar je je echt thuis voelt. Vanaf 2021 ontvangen wij je dan ook graag!

Restaurant in Eerbeek bezoeken

Dineren bij restaurants in Eerbeek

Zoek je een leuk restaurant waar je kunt genieten van de prachtige omgeving waarin Eerbeek zich bevindt? Eerbeek is omringd door mooie natuurgebieden. Zo ligt Eerbeek in de buurt van de Veluwe, maar ook in de buurt van de grootste waterval van Nederland. Uiteraard kan je dit dan combineren met een lekker hapje of een drankje bij ons op het terras of het restaurant.

Benieuwd naar wat onze kaart en de keuken je te bieden heeft? Onze kaart bestaat uit veel verschillende gerechten en bezit een groot assortiment aan verschillende bieren. Elk biertje van zowel de tap als de fles heeft zijn eigen verhaal. Wil je meer weten over onze menu kaart en de prijs? Bekijk dan de menukaart of bekijk de kaart via onze website.

Restaurant in Eerbeek eten

Arrangementen bij restaurants in Eerbeek

Is er iets wat je wilt vieren of wil je een feest geven ? Bij ons ben je dan aan het juiste adres. Wij bieden verschillende arrangementen aan. Zo kan je bij ons onder andere genieten van en High Wine en een High Beer. Deze arrangementen verzorgen wij geheel naar jouw wensen Wij bespreken dan graag jouw wensen zodat wij daarna een offerte op maat kunnen maken. Neem gerust contact met ons op, maak een afspraak of kom gerust even langs in Eerbeek. Benieuwd naar alle arrangementen en de prijs van deze arrangementen? Bekijk dan de arrangementen pagina .

Eten bij een restaurant in Eerbeek

Tafel reserveren bij restaurants in Eerbeek

Wil je een tafel reserveren? Dan kan dat gemakkelijk en snel. Je kan dit gemakkelijk doen via de button rechtsonder in je beeldscherm te klikken en te reserveren. Ook kan je ons gerust bellen. Is het lekker weer? Je bent dan van harte welkom op ons terras.

Wij zijn 7 dagen per week geopend en kunnen jullie vanaf 10:30 uur verwelkomen in ons restaurant of buiten op het terras. Wil je meer weten over onze openingstijden? Op de contact pagina vindt je meer info over de openingstijden kan je onze contactgegevens vinden. Is er iets wat je wilt vragen of ben je iets aan het zoeken en kan je het niet vinden? Twijfel dan niet en bel ons en wij geven er direct antwoord op.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de Stuyv Inn en de thema avonden die wij organiseren? Check onze website voor het laatste nieuws en wie weet Stuyv jij een keer bij ons Inn.

Eten bij een restaurant gelegen in Eerbeek bezoeken