Kroeg Eerbeek

Kroeg Eerbeek

De een (Gert-Jan Blom) droomde van een eigen horecazaak, de ander (Sander Wehrmeijer) van het dorp leefbaar houden voor de huidige en latere generaties. Zo ontstond het plan om een plek te creëren waar je elkaar en nieuwe mensen kunt ontmoeten, waar het niet uitmaakt of het gesprek serieus is, of om gezellig bij te praten. Een plek waar dit kan onder het genot van heerlijk eten of waar je doorzakt tot diep in de nacht. Een plek waar jij je thuis voelt! Begin 2021 is het zover en hopen we onze deuren te openen.. Stuyv jij dan Inn?!

Stuyv Inn is een café, restaurant en kroeg in een. Lekker genieten van het diner, lunch of toch een drankje op het terras. Bij Stuyv Inn kan je iedere dag van de week een hapje komen eten. Stuyv Inn ligt midden in het centrum van Eerbeek in de regio Apeldoorn.

Het is al even geleden sinds Eerbeek een kroeg heeft gekregen. Sinds café spoorzicht zijn deuren heeft gesloten zijn er de laatste jaren geen nieuwe kroegen bij gekomen. Maar dat is nu veranderd. De vrienden Gert Jan Blom en Sander Wehrmeijer zijn echte Eerbekenaren. Zij hebben de Stuyv Inn opgericht. Bij Stuyv inn kan er lekker genoten worden van een hapje en een drankje. Kom gezellig langs in ons eetcafé in Eerbeek!

Arrangementen

Naast diner en lunch bieden wij ook een aantal gezellige arrangementen aan. Wilt u eens wat anders om een bijzonder moment te vieren? Wij bespreken graag uw persoonlijke wensen om ervoor te zorgen dat u een optimale beleving heeft bij ons. U kunt zoal genieten van een High Wine of een High beer. Meer weten over de verschillende arrangementen die wij aanbieden? Bekijk dan onze arrangementen pagina

Gezellig een hapje eten bij Stuyv Inn in Eerbeek

Wilt u lekker genieten van een hapje of drankje bij Stuyv Inn? Stuyv dan gezellig in. Proef de sfeer en geniet van de mooie omgeving waarin het dorp Eerbeek zich bevindt. Vanaf 10:30 kunt u terecht voor een kopje koffie in ons sfeervolle restaurant.

Kroeg in Eerbeek

Naast café ook een kroeg

Naast eten op het terras of in het restaurant is Stuyv Inn ook een kroeg. Een plek om bij elkaar te komen en waar je je verhalen met je vrienden kunt delen en nieuwe verhalen kan maken. Gert jan en Sander zullen verschillende feesten organiseren voor de Eerbekenaren, waardoor er weer beleving is. Bent u ook weer toe aan de kroeg ? Komt u dan langs en geniet van onze variatie aan bieren, zowel van de tap als op de fles.

Eerbeekse kroeg

Wilt u het laatste nieuws weten wat er allemaal speelt rond de Stuyv Inn of hoort u verhalen over ons en wilt u daar meer over weten? Op de nieuws pagina vindt u verschillende artikelen over de laatste feesten en hoe ons restaurant tot stand is gekomen.

Wij zijn 7 dagen per week open. Wilt u een tafel reserveren of contact met ons opnemen? Dan kunt u ons gerust contacteren of kunt u gebruik maken van de button rechtsonder in uw beeldscherm. Wilt u meer weten over de prijs en het menu? Bekijk dan de Menu kaart .