Bar Eerbeek

Bar Eerbeek

Een drankje willen doen bij een bar Eerbeek? Bij de Stuyv Inn kan je genieten van verschillende soorten bieren, zowel van de tap als de fles. Wij zijn een nieuw en modern restaurant gelegen in het dorp Eerbeek in de gemeente Brummen. De Stuyv Inn is waar je lekker een hapje kunt komen eten en is een plek waar je s’avonds gezellig een drankje kan komen nuttigen. Vanaf het jaar 2021 hebben wij onze deuren geopend.. Stuyv jij bij ons Inn?

De Stuyv Inn is opgericht door twee Eerbekenaren die elk hun eigen droom hadden. Het is namelijk al even geleden dat het dorp Eerbeek een café heeft gehad. Deze twee Eerbekenaren hebben samen de handen ineen geslagen en zo ontstond de Stuyv Inn. De één wilde graag een eigen horecazaak en de ander droomde van het dorp Eerbeek leefbaar te houden voor de huidige en latere generaties. Zo ontstond een plek waar je elkaar en nieuwe mensen kunt ontmoeten en waar je gezellig kunt bijpraten.

De Stuyv Inn heeft zijn naam te danken aan een oud Eerbeeks gezegde. Als je ergens naar binnen liep werd dat in het oud Eerbeeks Stuyv Inn genoemd. Vandaar de uitspraak Stuyv Inn bij de Stuyv Inn. Bekijk ons restaurant in Eerbeek!

Bar eerbeek bezoeken

Een hapje eten bij een restaurant in Eerbeek?

De Stuyv Inn is een mooie plek om te genieten van het diner of waar je heen gaat om lekker aan de bar te hangen. De locatie van de Stuyv Inn is niet te missen! Ons café is gelegen midden in het dorp aan de hoofdstraat van Eerbeek. Daarnaast liggen wij ook op een mooie locatie als het gaat om natuur. Eerbeek is namelijk omringd door prachtige natuurgebieden. Zo is er de Veluwe waar je kunt genieten van de natuur of je kunt naar de Loenense watervallen gaan waar de hoogtste waterval van Nederland te vinden is. Uiteraard kun je dit combineren en afsluiten met een hapje en een drankje bij ons restaurant.

Café in eerbeek bezoeken?

Wil je s’avonds gezellig een drankje nuttigen bij een café in Eerbeek? Bij onze bar in Eerbeek kan je genieten van verschillende soorten bieren, wijnen en andere sterke dranken. Wij staan inmiddels bekend om ons grote assortiment aan verschillende bieren. Naast de verschillende bieren hebben wij ook goed kwalitatieve gerechten die door onze keuken worden bereid. Benieuwd naar wat ons menu je te bieden heeft? Bekijk dan onze menukaart .

Bij onze bar kunnen er ook een aantal arrangementen geboekt worden. Onder deze arrangementen valt onder andere een high beer en een high wine. Heb je iets speciaals te vieren, wil je iets nieuws ervaren of wil je een groot feest geven? Neem dan contact met ons op en wij horen graag je wensen aan. Vervolgens kijken we wat mogelijk is met de gegeven informatie en maken we een offerte op maat op.

Bar in Eerbeek bezoeken

Een tafel reserveren bij ons café in Eerbeek?

Wil je een tafel reserveren of wil je een plek reserveren aan de bar? Wil je dineren in Eerbeek? Twijfel dan niet en zoek ons op! Het reserveren van een tafel is snel en gemakkelijk. Je kan een tafel reserveren via de website of je kan ons bellen. Voor meer informatie over reserveren en onze contactgegevens, bekijk dan onze contactpagina.

De Stuyv Inn is 7 dagen per week open en wij openen onze deuren elke dag om half 11. Zo kan je op Maandag lekker je week beginnen met een kop koffie of de dag eindigen met een wijntje of een biertje. Bekijk de overige informatie via de website of bel ons en we vertellen je wat mogelijk is. We zien je dan ook graag terug bij ons!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws ? Bekijk dan onze nieuws pagina . Hierop worden de laatste updates gegeven over aankomende evenementen en andere gezellige avonden aan de bar.

Aan de bar in Eerbeek zitten